- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky> #18296 üzenetére
⅕Akkor ez azon ritka Tronsmart lenne, ami nem a "jóféle" kopogós basszust nyomja?
Nem kopog itt semmi😉... imádom a basszusát, bár tény, olyan 60-70% felett folyamatosan vissza veszi, de hát melyik nem. Jó, persze tudjuk van egy pár kivétel, de pl. tavaly mikor egy xtreme 2 őt oda dobtunk a tuningolt max mellé, a különbség kb. annyi volt, hogy jbl kicsit kesőbb veszi vissza de koppra tekerve ugyan olyan ótvarúl szólt mind a kettőDe azt megkockáztatom, hogy kb.40-50% környékén a t6 max picit jobbat tól!
....de lehet, hogy csak a rózsaszínű ködtől hallottam bele"...hogy melyik gyártó "találja fel" a lehajtható fogantyút (újra)."
A vicc az, hogy anno pl. már a 80's évek hordozható kazettás magnói is szinte mindegyik lehajtható fogattyúval rendelkezett, nem is értem, hogy miért jó ez így, talán a kisebb gyártási költség lehet a háttérben, bár az is lehet, hogy mostanában ez az új dizájncarl18#18297
Xtreme 2 2X70mm szóval én erősen túlzásnak érzem hogy basszusba nagyobb hangerőn jó e. Max sarokba biztosan.Nem jobb, de az új magasaknak köszönhetően a basszusra is jó hatással van, és mint ahogy írtam is az xtreme kicsit jobban szól kb. 75-80 % körül de utána szinte ugyan az a kutyagumi mind a kettő. De mivel nekem 50% -ig bőven elég, ott meg simán hozza az xtremet, sőt.. nem beszélve, hogy milyen mélyet tól 50-ig, rendesen vigyorgok, tudja rázni az adott helyiséget rendesen..
...igen, azért a sarok igencsak jó hatással van rácarl18#18299
Akkut nem fogok cserélni az tuti, azt a részét nem nagyon szeretem bolygatni, ott már vannak fenntartásaimMég érdekesség a magas sugárzó miért kapott passzív membránt?
Te ott hol látsz magassugárzót?<Adamsky> #18300
"Sok embernek nem kell, hogy max. hangerőn is jó legyen.
Nálam pl. – nyilván teljesítménytől függően – sokkal többet számít, hogy amolyan "szobában hallgatható hangerő" mellett mit tud egy hangszóró."Pl. nekem sem, olyan 30-40, max.50% ig tolom neki, addig és ott szóljón számomra élvezhetően, ha ettől hangosabb kell, akkor már nem a t6 max-al bohóckodom, van opció bőven
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest