- OLED TV topic
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fali konzol lapos tévékhez
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Na ez az hogy egy fiatal feltölt egy videót egy hulladékról és bumm 55E nézettség. FAKE JBL XTREME 2.0 MEGÉRI?!
Sajnos a youtube nézettség már rég nem a szakértelmen és tudáson alapul. Én arra gondoltam az amazon lehet azért vette el oluvtól a jutatásait mert nem tetszett nekik ahogy irányitja a vásárlókat.
Erről jutt valami még eszembe, a Kedvenc Táncos Bandám "Melbourne Rockers " 2007-2011 között nagyon népszerüek voltak és hatalmas divat volt akkoriban az eredeti Melbourne Shuffle.
Ők a világ legjobb shuffler bandája, manapság még is a csámpás "Picsa" mutogató lányok több nézettséget érnek el.
Ez egy hasonló sztory mint oluvnak, Hiába a szakértelem ha nincs értékelve. Példaképeim a régi időkből
Pae világszinten ismert táncos
A Régi youtube még kidobta a keresőre rögtön a Wedancehard táncosok videót, szerintem az a probléma a youtube algoritmusa is nagyon megváltozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest