Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dontibee
tag
válasz
Williamgrant #8996 üzenetére
Köszönöm Williamgrant!
A helyi MM-ba még nem érkezett a JBL Partybox 300-ból, ami mától lenne akciós.
Azt mondták, hogy talán péntek, de lehet csak szombatra jön... Felírták a nevem, telefonszámomat és az eladó megígérte, hogy felhív, ha érkezik belőle. Mondta a fickó, hogy én vagyok a harmadik akinek lesz jelezve, ha megérkezik a cucc, ketten már feliratkoztak.
Kérdeztem, hogy mégis mennyi Partybox 300 fog érkezni. A válasz, hogy nem lehet tudni, valószínűleg olyan 3-5 db érkezik, de lehet az is, hogy több.
Na király!Én nem akarok ölre menni és harcolni egy ilyen termékért (se). Ha jut, akkor jó, ha nem akkor majd keresek tovább.
Köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest