- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Iludka #14988 üzenetére
Nagyon jó áron szerzik be.
Én 21 euro árat kaptam JBL GO3-ra (nem azt vettem végül)
Kollega JBL Partybox Encore-ra meg 55k körüli árat kapott (86 volt múlt héten nagy akcióba Alzán, de inkább 100k fölött van).
Ha kell tudok még két termék aktuális árat holnap írni: valami bedugós füles, meg a fürdőszobai akasztós kis speaker. Ezek nagyon ismerősi árak, gyakorlatilag egy-az egyben a dolgozói árak, nincs rátéve közvetítői sáp.
Ui: engem ne keressen senki ilyen ügyben, én nem dolgozom ott. -
válasz
Iludka #12668 üzenetére
Szubjektív véleményem:
Ha csak nem tartasz rendszeresen nagyobb házibulikat,vagy kertipartykat (értsd 20-30fő +),akkor szerintem nem éri meg venni egy másodikat.
Otthonra,bográcsozáshoz,haverokkal a kertben/garázsban berúgni az az 1 is overkill,annak a hangerejével is hamar a szomszéd,vagy a rendőr kopoghat az ajtón.Ahhoz hogy negyed hangerőn szóljon meg igen vastag a 2db összesített ára,annyira meg nem szól szépen hogy cirka 350k-t megérjen a 2db.
Amúgy nem feltétlen fog szebben szólni 2db,persze a sztereó miatt jobb lesz az összhatás,de inkább csak brutálisabban fog szólni (hangosabb,plusz a mély is sokkal több).Instant házbontás.Tényleg inkább nagyobb bulikhoz ajánlanám a másodikat. -
<Adamsky>
nagyúr
PartyBox 1000?
Ha tényleg hosszú távra gondolkozol, akkor milyen jól jön majd ez, ha csökken a hallásod. És, ha ne adj' Isten teljesen elmenne, akkor a basszusát még mindig a mellkasodban érezheted(#8058) Breki
" ... pont azt veszítette el amivel a korábbiak jobbak voltak az összes többinél ... "
Mire gondolsz? -
-
-
-
ribarszki
őstag
Elvileg igen. Ha az akkumulátorod tud 12V DC leadni, akkor megfelelő kábellel működik.
De jobb megoldás a gyári akksis. Viszont most 79k-ért van ilyen kifutó modell.
De mire kell igazán? Mert ez monstrum, ami kegyetlenül ronda is...Eddig Extrembe gondolkodtál. Hova kell a partybox? -
Azzal a törpepöcs méretű akksival mit akarsz, mobilt tölteni?
Figyi, nem értesz az elektronikához, miért akarod szívatni magad?
Ha akksi kell vegyél akksis cuccot, de az esetek 90%-ában nem kell úgyse.
Ha mindenképp külső akksi kell, vegyél egy 12v-os motor akkut egy motoros töltővel. 10-ből megvan és mehet a JPB200 12vdc bemenetére. -
-
-
-
gtamate2
veterán
Meg kell nézni hány órát bír. Nem egy zsír új cuccot vettél, hanem egy 2 éveset. Nem tudod, hogy heti 2-3 órára használták vagy napi 10-14. Az aksi állapota mint tudjuk folyamatosan romlik, szóval könnyen lehet, hogy a 2 éves cucc aksija már csak 70-80%-os, (vagy akár kevesebb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Béta iOS-t használók topikja
- 3DMark (2013) eredmények
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Fujitsu AKCIÓ!!! 14,1"-15,6"FullHD IPS,8.gen.i5,10.gen.i5
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest