- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CES 2025: segít a játékok futtatásán a Project G-Assist
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy BT hangszórót, ami nem túl nagy méretű, valamilyen vízálló minősítéssel rendelkezik, konyhában, fürdőszobában való használatra. Többnyire elektronikus zenét hallgatnék rajta (trance, progressive, deep house) Spotifyról. Árban olyan 10.000 Ft körül gondoltam, kicsit több még belefér, ahogy a külföldi rendelés is. Tudnátok ajánlani valamit?
-
SH4D0W2011
őstag
Megjött nekem is a GGMM M4, de nincs most túl sok időm próbálgatni. A kérdésem az lenne, hogy wi-fi-n, vagy bt-n keresztül érdemesebb használni? Befolyásolja ez a hangminőséget, vagy bármi mást? Telefonnal és notival használnám.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Azteeek #7753 üzenetére
Hali!
Megkérdezhetem, itthon ki szállította? Posta, vagy valamelyik futárszolgálattal jött?
Nálam ez az utolsó tracking bejegyzés:
"In transit.
2019-12-31 14:16:00 [HU]"Amúgy érdekes volt, én is kaptam tőlük üzenetet Alin, hogy Dear friend, EU raktárból elfogyott a cucc, Kínából küldenek de barna ott sincs. Aztán válaszoltam, majd másnap lett még pár darab barna EU raktárakban is. Ilyen az én formám.
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
válasz djfantom #7595 üzenetére
Ez sajnos az a kialakítás, amit nem tudnék normális helyre elhelyezni, meg külsőre sem igazán tetszik. Ezt inkább ilyen bulis hangkeltőnek jobban el tudnám képzelni. De azért köszönöm!
(#7597) gtamate2 Megrendeltem az M4-et, köszönöm! Kíváncsi leszek rá.
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
BT hangszóró vásárláson gondolkodom, és a segítségeteket kérném, mert ugyan olvasgattam mostanában a topicot, nem igazán jutok dűlőre.
Itthoni használatra lenne, egy könyvesszekrény felső polcán lenne valószínűleg elhelyezve, így a méret, súly, hordozhatóság, vizállóság nem szempont. Ami viszont igen, az a jó üzemidő, a hangminőség, és számít a kinézet is. A hangminőségnél nem várnék csodákat, van egy hangfalszettem amit szeretek (MODECOM MC-SHF120U), odafigyelős zenehallgatásra továbbra is azt használnám, de szeretnék valamit úgy, hogy csak egy teló kell hozzá, Spotify/Tidal menne róla, esetleg valamilyen webrádió, de azért szóljon valamennyire jól. Szeretem, ha van mély, de azért mélytúlsúlyos ne legyen. HornedReaper fórumtárs legutóbbi hozzászólása a Doss vs. GGMM témában sajnos egyik oldalra sem billentett. Kinézetben pedig az egyszerűséget preferálom, nem kell semmi csicsa. Árban olyan 30.000 Ft körül gondoltam, azért nem akarok drágábbat, mint amennyibe a másik hangfalam került.A jelöltek egyelőre:
- Dockin D Fine, de ez szerintem drágább
- Doss Sound Box XL
- GGMM M4Köszönöm, ha tudnátok esetleg segíteni, illetve ha van valami bestbuy hely, akkor egy linket is megköszönnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- E-book olvasók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Apple watch series 6 40mm gyönyörű gyári 100% akku
- Akció!!! Márkás monitor, 50 darab, HP, Samsung, Philips, SUB, DVI, hibátlan, olcsón eladó!
- Lenovo LOQ (15IRX9) - I5-13450HX, 32GB DDR5 RAM, NVIDIA RTX 4060 8gb, 1TB NVMe SSD, 2 év GARANCIA
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17,3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest