- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Ati1979
üzenetére
Óvatos leszek a témában,mert úgy veszem észre,hogy ti nagyon sokat adtok Oluv szavára.
Nincs is ezzel gond,De..youtube videót,főleg az összehasonlítós videókat mindig meglehet csinálni kicsit részrehajlósra..Többször megnéztem tőle a dockin d fine vs jbl xtreme outdoor videót. :-)
Nem mondom,hogy mindenképp jobb a dockin vagy a jbl,de ott azért lehetett volna talán kicsit kiegészítve is tesztelni.A xtreme-nek ugye oldalt is vannak hangszórói,ő az egyiket pont majdnem teljesen letakarta.... :-) és ilyen apróságokból mindig van egy-kettő egy-egy ilyen videóban.
Ne értsetek félre,nem azt mondom,hogy Oluv egy csaló,közel sem és biztos vagyok benne,hogy hozzáértő korrekt ember,de azért kiegészíthette volna úgyis a videót,hogy kb.egálban legyen a két hangszóró (tudom,a dockin-nak meg hátrafelé volt két hangszóró..).
És ez csak egy csepp a tengerben a sok youtube videó közül.Megnéztem azokat a vifa termékeket,biztos,hogy tényleg jók és minőségi termékek..,de videóról szerintem nem adja úgy át mint élőben.Ezt szerintem te tudod a legjobban. :-) Ha vki,te biztosan hallod a különbséget. :-)
Nekem sehol nem lenne olyan igény amit a vifa tud,így nekem fölösleges pénzkidobás lenne 110e-ért blutooth hangszórót vennem,viszont neked és a környezetednek gondolom van igény erre,na meg szerintem a fülünk sem egyforma.. :-) Amit te meghallasz egy ilyen ketyerében én lehet,hogy nem.
"Nekem kell egy bizonyos hangminoseg."

Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- EAFC 26
- Formula-1
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest