- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
Sz4bolcs
üzenetére
Van saját fóruma.
Persze van különbség, de nagyon jól kiegészítik egymást.
Az M4-en a bass-t nem is nagyon használom.Én összekábeleztem őket egyik a bal másik a jobb oldal.
Wifi-n ritkán hallgatom mert ott spotifyben nincs eq én meg beszereztem egy frankó eq programot, azzal hallgatás közben akár belövöm.
A hangerőt meg mivel olyan átalakítóm van külön hangerővel tudom szabályozni tv nézésnél. Mondjuk a tv-s távirányítóval is működik. Be tudom állítani hogy egyszerre szóljon a tv hangszóró és a két cucc. 3 in 1 :-)
És ugye tv-n is van spotify
A hangerőre
M4 maxra? Ha én felraknám átjönne a szomszéd pedig Hifivel szoktam nyomatni a hangerőt. Nem mini Hifiről beszélek :-)
Múltkor voltak nálam hallgatni M4-et mutattam, kb fél hangerőnék nem nagyon halottuk már egymást. Igaz a spotify-n maxon volt talán.
Nekem az M3 a hangfal tetején van az meg a szekrényen azt csak bekapcsolom ritkábban állítgatom. M4-et meg tv-t állítom hozzá. De mostanában sokszor csak az m4 megy. Pl élvezem, hogy fürdőszobában borotválkozás közben milyen állatul szól ahogy visszaverik a falak. Vagy erkélyen csak fogom és kiviszem a másik szomszédok nagy örömére. :-)
Külsőre melyik tetszik jobban? Egészében szerintem az M3 jobb igazi retro feeling, de az M4-nek meg az előlapja szebb.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest