- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
Petyuska111 #6827 üzenetére
Én hallgatva élőben EGYÁLTALÁN NEM ÉREZTEM EZT. , vkb 800-as 1000-es spotify listám van szinte mindegyik jól szól.
Pont a minőségi body és a minőségi hangszóró az erőssége
annyi igaz, hogy nagyon jók a mélyei én a mély hang kiemelő rendszert nem is nagyon használom. Csak eq-val belövöm a kívánt hangképet általában jazzt
Semmi doboz hangot nem tapasztalok inkább mikor megérkezett kivittük a díszterembe és rányomtuk és azt néztük mennyire kinyílt a tér.
Mondjuk kültéren még nem hallgattam max erkélyen ott meg nem lehetett megnyomni.
Viszont múltkor fürdőszobába bevittem, hogy hajmosás közben hallgassam, hát lesett az állam kis hangerőn, úgy hogy visszaverik a falak mennyire szépen szólt.
Általában aki egyet vesz hamarosan megveszi a másodikat ahogy az m3 tesztben is írják.
Hangminőség
A hangminőségről szóló részt mindenképp két részre kell osztanom.
Az első eset, amikor egyetlen M3 hangószót vásárolunk és azt magában hallgatjuk. Ebben az esetben picit dobozhangja van hangszórónak, szép, tiszta hangokat hallunk, de nincsen semmilyen “hűha” faktor. Ahhoz pedig, hogy tökéletes legyen hangzás, érdemes egy 12–16 négyzetméteres térben hallgatni.
A második eset – és itt kezdődik igazán a móka – amikor két M3 hangszórót vezeték nélkül összekötünk, beállítjuk, hogy sztereóban szeretnénk hallgatni őket, kiosztjuk a bal- és jobboldali szerepeket a hangfalak között és leülünk eléjük, velük egy magasságban egy 20–25 négyzetméteres térben. Ebben az esetben olyan dinamikát tud produkálni ez a rendszer, hogy a kollégákkal alig hittünk a füleinknek.
Emlékszem, ahányszor mutattam egy-egy ismerősömnek a hangfalakat, mindig azt kérdezték, hogy “Jó, jó, szépen szól, de honnan jön a mély hang? Hol a mélynyomó?”. Senki sem hitte el, hogy egyáltalán nincs, és csak ez a két kicsi hangszóró szól, mindenki kereste, hogy hol a harmadik hangszóró. Egészen elképesztő mérnöki munka eredménye, hogy milyen minőségű és dinamikájú hangot tudtak egy kisméretű házból kihozni. Ennek megvalósításához egyébként saját belső processzorral és DAC-kal is rendelkeznek a hangszórók.
A specifikációkat tekintve egészen pontosan Realtek Atheros Wi-Fi modul, CSR 4.0 APT-X Bluetooth, Realtek Hi-End DAC chip és DSP, valamint Texas Intsruments nominális 30W-os FET-es erősítő modulok hajtják meg a karbon, vagy kevlár hangsugárzókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dell notebook topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest