Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Ati1979
üzenetére
Szerintem ami 3ad annyi pénzért véleményesen közel van a Vifahoz, az igenis k.jó. Konkrétan odavolt a hangjától Oluv, és konkrétan melléteszi a Stockholmnak is, és ott próbálgatja össze a Stockholm hangzásával is, nézd csak meg.
Nyilván nem fogunk ezen összeveszni, én egy komolyabb cuccot se hallottam még élőben. Nem hallgatok jazzt, meg ilyen muzikálisabb darabokat se, és hangmérnök sem vagyok, világ életemben az ár-érték arányt kerestem, így Nekem megfelelne bármelyik Marshall. Persze a fejhallgatóm se 50ezer volt, így félrevezethetett az is, de amit én hallottam, meg amit Oluv mondott róla, miközben hallgatta, az engem meggyőzött.
Közben meg simán lehet, hogy nekem vmi sima party hangszóró kellene, mert úgyis rádiót, meg populárisabb zenét szoktam hallgatni, felesleges.
Erre a minirig 3ra ránézek, ez már tényleg a pöcsköszörű kategória, kíváncsi vagyok, hogyan hozza bármilyen komolyabb cucc szintjét.
Mondjuk te mit vennél 200ig, pop zenére, nem szimfónikusra. Mély is legyen, ha kell, David Guetta is adja rajta, ne csak Mozart?
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Projektor topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- BestBuy topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Valami baja van a tápomnak
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" (2022) 128 GB + Apple Pencil!
- Galaxy S23+ 8/512 GB eladó
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő