- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
A különbségek erősen realívak. Minél feljebb mész árban annál kisebbek lesznek. Ez igaz az egész hifi témakörre. A vifa szerintem különleges. Nagyon minőségi precíz, finom hangzás jellemzi. Aki party hangszórót keres annak, nem biztos hogy pont ez fog kelleni.
Én party hangszórót vennék akkor is a vifa oslo t választanám márkán belül. Ott minden megvan csak nekem az túl nagy volt.
Egyébként oluv is említette, hogy neki nem a kedvence a helsinki. Pedig régebben el volt szállva töle.
Vigyázz a minirig 3 mal. Kicsit olvass utána, nézz meg pár videot. A basszus sokat javult az új driverrel és a hangerő is. (új drivert kapott a modell frissétis alkalmaval)
Van fenn olyan video amit kültéren vett fel oluv külön ajánlott megnézni. Szerintem hozza. Olyannyira ezt gondolom, hogy én szerintem veszek is egyet valamikor. Olyan 54kra jön ki mindennel együtt.
Szerintem ebben az árkategóriában egyedül a denon envaya ami jobb mint a minirig. Egy árnyalattal. A nagyon nagy hangfalakat nem ide értve.Vifa Oslo. Gondolkodás nélkül. Esetleg copenhagen, ha tudnám, hogy nem hordozom. A vifa oslo hangerőben kb 2x annyit tud mint a jbl extreme ha jól emlékszem. Ne tévesszen a baráti nem boombox külső.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest