- Philips LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
uffneked
aktív tag
Sziasztok,
20-30k között keresnék valami akksis, BT-s hangkeltőt.
Láttam, hogy ajánlottátok itt a DOSS Soundbox XL-t, GGMM M3-at, Tronsmart T6 plus-t.
Alapvetően Ebay-párti vagyok, ha már netről rendelem, ezen belül is EU stock.
Alin Tronsmartra nincs most EU stock, DOSS-ra 69+5 USD shipping spanyolból, GGMM 140 dodó, és csak rózsaszínben van.Amazonon igazából a fele nincs, a másikfele sokkal drágább, egyedül a DOSS-t találtam 69 EUR-ért, ami versenyképes...
Hallgatóztam switcheren, igazából nekem a DOSS hangja rendben van, a Tronsmart kicsit fátyolosabb minden tartományban, cserébe funkcióban a vízállóság (vagy csak csepp?), powerbank jól jöhet. A GGMM-ből csak az M4-et találtam a listában, annak talán teltebbek a mélyei, mint a DOSS-é, cserébe az M3 lehet pont annyival gyengébb, hogy egy szinten vannak.
Tehát mondanám, hogy nálam a DOSS a best buy. Honnan vennétek most ilyet a legolcsóbban, EU stockból?Van esetleg valakinek kuponja, vagy szerezhetek én ilyet?
Köszi a válaszokat előre is!
U.i.: Lehet challengelni a logikámat, javaslatokat elfogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Philips LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Haditechnika, harcászat
- Vicces képek
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- KONZOL beárazás
- Óra topik
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest