- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- VGA hiba
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
uffneked
aktív tag
Sziasztok,
20-30k között keresnék valami akksis, BT-s hangkeltőt.
Láttam, hogy ajánlottátok itt a DOSS Soundbox XL-t, GGMM M3-at, Tronsmart T6 plus-t.
Alapvetően Ebay-párti vagyok, ha már netről rendelem, ezen belül is EU stock.
Alin Tronsmartra nincs most EU stock, DOSS-ra 69+5 USD shipping spanyolból, GGMM 140 dodó, és csak rózsaszínben van.Amazonon igazából a fele nincs, a másikfele sokkal drágább, egyedül a DOSS-t találtam 69 EUR-ért, ami versenyképes...
Hallgatóztam switcheren, igazából nekem a DOSS hangja rendben van, a Tronsmart kicsit fátyolosabb minden tartományban, cserébe funkcióban a vízállóság (vagy csak csepp?), powerbank jól jöhet. A GGMM-ből csak az M4-et találtam a listában, annak talán teltebbek a mélyei, mint a DOSS-é, cserébe az M3 lehet pont annyival gyengébb, hogy egy szinten vannak.
Tehát mondanám, hogy nálam a DOSS a best buy. Honnan vennétek most ilyet a legolcsóbban, EU stockból?Van esetleg valakinek kuponja, vagy szerezhetek én ilyet?
Köszi a válaszokat előre is!
U.i.: Lehet challengelni a logikámat, javaslatokat elfogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest