- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- HP notebook topic
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
uffneked
aktív tag
Ha esetleg valaki hozzám hasonlóan a ~30k HUF környékén szeretne hordozható cuccot, akkor ajánlom a többször bedobott GGMM M4-et, most elég jó áron van az angol amazonról itt.
70 GBP + 15 a szállítás, szumma ~107 USD / 34k HUF, így végül ezt vettem a DOSS Soundbar XL helyett. Ha megérkezett, esetleg írok róla.
-
uffneked
aktív tag
válasz
Peaceliker #6594 üzenetére
Köszi-köszi!
Nekem nem kocsiba lesz, piknikezni, meg úgy amúgy kinti tevékenységekhez, esetleg a lakásban küldenék rá zenét/filmet néha, kisebb szobában.
Na, akkor reggel szerintem ramegyek erre a cuccra alin, köszönöm szépen a segítséget! -
uffneked
aktív tag
Sziasztok,
20-30k között keresnék valami akksis, BT-s hangkeltőt.
Láttam, hogy ajánlottátok itt a DOSS Soundbox XL-t, GGMM M3-at, Tronsmart T6 plus-t.
Alapvetően Ebay-párti vagyok, ha már netről rendelem, ezen belül is EU stock.
Alin Tronsmartra nincs most EU stock, DOSS-ra 69+5 USD shipping spanyolból, GGMM 140 dodó, és csak rózsaszínben van.Amazonon igazából a fele nincs, a másikfele sokkal drágább, egyedül a DOSS-t találtam 69 EUR-ért, ami versenyképes...
Hallgatóztam switcheren, igazából nekem a DOSS hangja rendben van, a Tronsmart kicsit fátyolosabb minden tartományban, cserébe funkcióban a vízállóság (vagy csak csepp?), powerbank jól jöhet. A GGMM-ből csak az M4-et találtam a listában, annak talán teltebbek a mélyei, mint a DOSS-é, cserébe az M3 lehet pont annyival gyengébb, hogy egy szinten vannak.
Tehát mondanám, hogy nálam a DOSS a best buy. Honnan vennétek most ilyet a legolcsóbban, EU stockból?Van esetleg valakinek kuponja, vagy szerezhetek én ilyet?
Köszi a válaszokat előre is!
U.i.: Lehet challengelni a logikámat, javaslatokat elfogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4339
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged