- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispusi017
csendes tag
A mai napon nekem is megérkezett a hétfőn 15 óra 30 perckor (!) megrendelt Dockinom. Ha jól emlékszem akkor 20 eurócenttel volt drágább az expressz szállítás, amivel nem egészen két nap alatt itt volt. Az első benyomásom az, hogy ez egy félelmetesen jó bluetooth hangszóró. Nagyon igényes az anyaghasználat, látszik, hogy odafigyeltek rá. A bekapcsolást követően kb. 5 másodperc alatt megtalálta a telefonom. Olvastam olyan véleményeket, hogy viszonylag kis távolságban stabil a kapcsolat, azonban ezt megcáfolhatom, a másik szobából is tökéletes érzékelte a telefonomat. Na és a hangja....! Olyan gyönyörűen tisztán szól, hogy elsőre leesett az állam. A magas és a mély is a helyén van és egyáltalán nem tolakodó a basszus. Nagyobb hangerőn is torzításmentes és nem csökken a basszus. Azért hogy ne csak dicsérjem, alacsony, nagyon alacsony hangerőn zavaró lehet hogy van egy alapzúgása a hangszórónak, de egy idő után teljesen megszokható. Az én felhasználási igényem pedig amúgy sem a minimum hangerőn történő hallgatás. Összefoglalva, 38.600 Ft. magyar Forintot simán megért, ez tényleg egy nagyon jó kis cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo 3DS és DS topic
- Facebook és Messenger
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 8300 mAh, maradhat?
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest