Hirdetés
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
#47205632 #5490 üzenetére
Hát igen teljesen megértem, mondjuk én se használtam annyira kis hangerőn. Hát persze nem tökéletes a hangja de az árához és méretéhest képest nagyot szól szerintem. Persze Mini/hifi hifi rendszerhez képest el tud maradni. De azok nem is 1 kg súllyal rendelkeznek, hanem 4X5 akkora méret.
Szerintem Hordozható hangszórót nem szabad otthoni Hifi rendszerhez hasonlítani. Természetes hogy egy rendes hangfal dobozba nagyobb hangszórókkal jobb hangzást fog eredményezni. Egy elektromos robogot se hasonlítunk egy autóhoz más kategória.
De a Divoom szerint bőven jól szól főleg ahhoz képest milyen hangszórókat kap hasonló árba az ember. + Ezt a 1 kg-os hangszórót azért egy kis hátizsákba bármikor beleteheted, a Mini Hifit nem igazán fogok hordozni.
Fürdőszobába is jól jön, mikor forró fürdőt veszek és lazítani szeretnék. Esetleg ha odakint csinálok valamit, akkor is jól jön a háttérzaj. Azért az udvarra nem szívesen pakolgatni ki senki se egy komplett hifi rendszert
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- E-roller topik
- Képregény topik
- Hálózati / IP kamera
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Opel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest