- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- OLED monitor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhunseeker
tag
válasz
kispusi017 #5482 üzenetére
Szerintem mindkettő remek hangszóró és megéri az árát. Hangban (mind hangerő mind tisztaság terén) egyértelműen a G&P a nyerő, egyszerűen hihetetlen hogy mit hoztak ki egy hifi rendszerhez képest relatíve egész kicsi hangszóróból. Szimplán azért vált számomra feleslegessé, mert a Dockint könnyebb felkapni, szóval szimplán lusta vagyok, és mert egyre többet hallgatok zenét inkább fejhallgatón
A Dockinról szintén annyit tudok mondani, hogy ebben az árban nincs kihívója véleményem szerint, a Jbl Xtreme-nél szerintem jobban szól, azt hallottam már, esetleg a Denon Envaya lehet ellenfele egy fórumtárs szerint, na de az már megint csak 60k. Szóval egyikkel sem jársz rosszul, attól függ hogy mik az igények.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest