Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhunseeker
tag
válasz
kispusi017 #5482 üzenetére
Szerintem mindkettő remek hangszóró és megéri az árát. Hangban (mind hangerő mind tisztaság terén) egyértelműen a G&P a nyerő, egyszerűen hihetetlen hogy mit hoztak ki egy hifi rendszerhez képest relatíve egész kicsi hangszóróból. Szimplán azért vált számomra feleslegessé, mert a Dockint könnyebb felkapni, szóval szimplán lusta vagyok, és mert egyre többet hallgatok zenét inkább fejhallgatón
A Dockinról szintén annyit tudok mondani, hogy ebben az árban nincs kihívója véleményem szerint, a Jbl Xtreme-nél szerintem jobban szól, azt hallottam már, esetleg a Denon Envaya lehet ellenfele egy fórumtárs szerint, na de az már megint csak 60k. Szóval egyikkel sem jársz rosszul, attól függ hogy mik az igények.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- ÚJ ! TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 Di III-A VC VDX SONY-E APSC
- Evga Geforce 3080 10g XC3 - 6 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest