Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhunseeker
tag
válasz
kispusi017
üzenetére
Szerintem mindkettő remek hangszóró és megéri az árát. Hangban (mind hangerő mind tisztaság terén) egyértelműen a G&P a nyerő, egyszerűen hihetetlen hogy mit hoztak ki egy hifi rendszerhez képest relatíve egész kicsi hangszóróból. Szimplán azért vált számomra feleslegessé, mert a Dockint könnyebb felkapni, szóval szimplán lusta vagyok, és mert egyre többet hallgatok zenét inkább fejhallgatón

A Dockinról szintén annyit tudok mondani, hogy ebben az árban nincs kihívója véleményem szerint, a Jbl Xtreme-nél szerintem jobban szól, azt hallottam már, esetleg a Denon Envaya lehet ellenfele egy fórumtárs szerint, na de az már megint csak 60k. Szóval egyikkel sem jársz rosszul, attól függ hogy mik az igények.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- JBL Charge 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi