- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
7Heads Drago #5450 üzenetére
Hát minden esetre a Tronsamrt se rossz, nekem Január óta van még és állja a próbát, tartósnak tartós.
Egy a gond hogy nem jól állították be a hangját, túl sok a mély és hajlamos a torzításra, főként kimaxolt hangerőn. De egy JBL-ben sincs más hangszóró mint a Tronsmartban tudtommal.
De a Divoom mint ha úgy rémlene német márka, minden esetre legalább az nem torzít. Nagy árkülönbség nincs a Trons és a Divcsi között. Valahol még a Tronsmart drágább és mint a DivoomMikor elsőnek hallottam a T6-ot én se voltam elégedett a hangjával. Utána kicsit bele lett járatva és megszoktam a hangját, azóta meg el vagyok vele. Néha-néha ha szükség van kihangosításra jól jön
Nem rég vettünk fel új tánc videót, ott is megfelel kihangosításra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest