Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
#47205632 #5436 üzenetére
Divoom 500-at ajánlom, amiket meghallgattál mindegyikre köröket ver. A Tronsmartot nem ajánlom, nagy hangerőn hajlamos a torzításra. Nekem a Divoom nem torzított, szóval minden téren jobb vétel.
+1 pont a Divoomnak, mély hangok terén egész biztos nem lesz hiány
Persze vehetsz Noname vackot is amiknek pocsék az ár-érték aránya te használod nem én. Amiket felsoroltál egyik se a megéri kategória.
Hát a töltés közbeni használat függ az elektronikától amit a hangszóróba építenek, a Tronsmart se támogatja hogy töltés közbe használd. Én a Divoomot sose használtam töltés közbe, főleg hogy sok energiát használt és nyírná az akkut ha úgy használnám.
20E alatt a Divoom a legjobb amit ismerek és a hangja se torzít, Ha véletlen Abádszalókon jársz meg tudom mutatni a T6-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest