Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mi történhet ha kevés a táp?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Vettem az Auchanban egy Navon típusú BT hangszórót. 7k volt, meglepően jól szól és jól is bírja és nem utolsó sorban még jól is néz ki. Konkrétan ajánlani is tudom.
Viszont szeretném használni akkor is amikor játszok de sajnos késik kicsit a hang ami pl egy PUBG során zavaró. Leírásban azt láttam hogy BT 3.0 verzió. Ha veszek egy olyan hangszórót ami BT 4.2 javulhat a helyzet vagy egyszerűen ennyit tud a bluetooth kapcsolat? Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest