Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz
rhunseeker
üzenetére
amennyiben teheted ejtsd útba valamelyik extremaudio üzletet

Nagyonzárójelben: ha nincsen egy sem a környékeden, szerintem érdemes egy napot rászánni megfelelő készlettel rendelkező üzlet felkeresésére, hisz nem 1 napra veszel bt hangszórót

Amúgy ebben a kategóriában most vettem a Marley legnagyobbját és pont az Extrémmel hasonlítottam össze és nekem a Marley jött be jobban.... elképzelés volt még a HK-ról is, de mivel én -belátható időn belül- munkahelyen -kamionfülke- fogom használni, így a HK-t oda picit esetlennek ill. sérülékenynek, instabilnak láttam a Marley-val szemben
A HK-t inkább egy szebb szobának a díszeként tudom elképzelni, de ez nagyon saját vélemény erre ne alapozz

Szóval szerintem meghallgathatsz bármennyi tesztet a neten, az az igazi ha egy 20-30as listával elmész és szépen rászánsz akár több órát is arra, hogy meghallgasd amiket kinéztél
és utána boldogan távozz is vele (mivel elég versenyképes áraik is vannak
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Home server / házi szerver építése
- Diablo IV
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Xbox tulajok OFF topicja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest