- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fujifilm X
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Viktor77 #4514 üzenetére
Na!
Hazaértem
Moziba voltunk.. Na de válaszolok én is.
Nekem egy Tronsmart T6-os van már január óta nálam, és használtam elég sokat és jól bírja a stapát.
Szerintem ebbe az árba nem igazán van sok konkurencia, a A Trons megát meg még nem hallottam,de oluv szerint nem a legjobb a hangja de visszont +10 decibelel több a basszus.Egyik forumtárs válaszolt és hogy házi praktikával megoldható a torzítás gond.
Nekem a T6-os közepes és 70% hangerőn valóban jó szolgálja a dolgát
Szerintem megérte az árát, + az Equalizer telefonról belőve sokat változtathat a hangképen ha véletlen nem tetszik.
Sokat számít milyen a zene, meg stb. Egyetlen gondom hogy a basszus sokat torzít, főleg nagyobb hangerőn.
Teljes hangerőn bizonyos zenéknél valahogy a bass torzítása miatt nem a legjobb a zenei élmény.De a hangja amúgy valóba tiszta és élvezhető,
Eustockon a legolcsóbb onnan érdemes venni. Amúgy ilyen áron ezek a hangszórók egész jó vételek, sajnos a JBL majd nem hasonló áron adja a legkisebb 3 wattos Cincogóját a Go-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest