- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
Új hozzászólás Aktív témák
-
misterX
csendes tag
Komolyan mondom néha szégyellem magam, hogy "itthon" vagyok....
Én nem akartam senkit überelni, nekem csak ezek vannak és ha olvasod a hozzászólásom pont azt írom, hogy sajnálom a pénzt amit kiadtam az Extreme-ért amikor van egy Go is ami tökéletesen kiszolgál.
A 10 éves lányom szintén meg van elégedve, mert jobban szól mint a laptop hangszóró és mert természetesen rózsaszínű....
Szerinted apaként érdekel ennél jobb ár/érték arány?
Ha meg hallani akarsz szép hangzást szívesen megnézek veled egy jó filmet ha gondolod egy sör mellett.
Nem értem a támadást.....
Csak írtam véleményt....
A sajátomat...
De ha ez neked jó savazzál nyugodtan. Lesz@rom és hallgatok egy kis Chill Out-ot a Go-n.....
Én kérek elnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Ingatlanos topic!
- Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Nintendo Switch 2
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- További aktív témák...
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest