- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
A teljesitmeny jelolese P, ami valoban osszefuggesben avn az aram es feszultseggel, viszont nemertem hogyan jon a mAh -hoz? Nem igazan vagyok meggyozve ezzel kapcsolatban de hagyjuk is.
jbl Charge 3 jelenleg 100euro szalitassal.
sony SRS XB30 amazonrol 79 euro szalitassal ha midnen igaz
A jbl full vizallo ami nekem jobban tetszik, plusz ami igazan donto hogy azt lehet powerbankkent hasznalni ugye? Mig a sonyt ugylatom nem.
Raadasul a sonynak nem microusb a toltoje, ami megintcsak rossz, mert vihetek megegy toltot a telefon melle, megha tonkremegy bonyolultabb potolni. Meg van NFC. Ez a feny nem lenne annyira szar de ez a stroboszkop nagyon nem teteszik mivel epilepszias emberekre konretan veszelyes, van olyan mod ahol az kivan kapcsolva de az rgb uzemel?
Videok alapjan szerintem nincs nagy kulonbseg halgatas kozben, szoval killernek azert messze nem neveznem, de ha 20 euroval olcsobb igy meggondolando valoban
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest