Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
baboss
őstag
Szia.
Elsőnek én is a T6 ot néztem ki, de nekem jobban tetszett a téglalap forma, nem borul fel olyan könnyen, nem gurul el. Asztalos munkával foglalkozom és a helyszíni munkáknál biztonságosabbnak tartottam a Megát. A hangzás/hangerő nekem bőven megfelel, szerintem szépen szól. A mély kevesebb benne mint a T6-ban, de ez függ attól is, hogy milyen zenét hallgatok rajta. Egy hangszínszabályzó megoldja a problémát ha kevésnek találom a mélyet. A legtöbb zenelejátszó app-on van is. A másik fontos tényező az volt, hogy legyen benne microSD, T6 -ban nincs, jó lett volna a rádió is, de az nincs egyikben sem. Sajnos a telefonomban nincs rádió, de azt megoldottam egy App- al. TWS technológia: két hangszóró párosítása sztereó módban, még jól jöhet ha veszek még egy Megát. Első nap 8 órát ment, mire elkezdett villogni, hogy gyenge az aksi. Végszóra én nem bántam meg, igényes csomagolás, anyaghasználat és formatervezés. Ha megoldható akkor vásárlás előtt érdemes meghallgatni, hogy mit tud a T6/Mega, ha van rá lehetőséged.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Okos Otthon / Smart Home
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm okosóra
- Apple Watch Series 9 41mm okosóra Silver S/M Kék szíjjal
- Asus TUF A17 Gamer Laptop 17.3" 144 hz Ryzen 7 7735HS 16 GB RAM RTX 4060 512 GB SSD Garanciával
- MSI Claw A1M Hordozható játékkonzol garanciával.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme hordozható játékkonzol dokkolóval, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest