- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
baboss
őstag
Szia.
Elsőnek én is a T6 ot néztem ki, de nekem jobban tetszett a téglalap forma, nem borul fel olyan könnyen, nem gurul el. Asztalos munkával foglalkozom és a helyszíni munkáknál biztonságosabbnak tartottam a Megát. A hangzás/hangerő nekem bőven megfelel, szerintem szépen szól. A mély kevesebb benne mint a T6-ban, de ez függ attól is, hogy milyen zenét hallgatok rajta. Egy hangszínszabályzó megoldja a problémát ha kevésnek találom a mélyet. A legtöbb zenelejátszó app-on van is. A másik fontos tényező az volt, hogy legyen benne microSD, T6 -ban nincs, jó lett volna a rádió is, de az nincs egyikben sem. Sajnos a telefonomban nincs rádió, de azt megoldottam egy App- al. TWS technológia: két hangszóró párosítása sztereó módban, még jól jöhet ha veszek még egy Megát. Első nap 8 órát ment, mire elkezdett villogni, hogy gyenge az aksi. Végszóra én nem bántam meg, igényes csomagolás, anyaghasználat és formatervezés. Ha megoldható akkor vásárlás előtt érdemes meghallgatni, hogy mit tud a T6/Mega, ha van rá lehetőséged.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest