Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- OLED monitor topic
- Androidos fejegységek
- Dell notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
keccsa
aktív tag
Az enyémnek alig hallható az alapzaja, jel nélkül meg teljesen kussol (némít).
Ellenben megvan a zörej oka. Nem bírtam ki, szétkaptam az elébb, és volt nagy káromkodás...
A külső fém rostély alatt egy vékony, tüllszerű anyag van, gondolom porvédő célzattal. Na, ez csak néhány helyen van ráragasztva a belső műanyag testre, és pont az első hangszórók, illetve a hátsó passzív membrán előtt a leglazább, ugyanis semmi merevítés nincs a hangszórók előtt. Na, ezt a vékony, szűrőpapírszerű anyagot roppant gyorsan leszedtem, majd próba. Láss csodát, megszűnt a mellékzörej, vagyis ez rezonált (hozzáverődött a külső fém rostályhoz). Visszatettem a fém rostélyt, megint próba, és még mindig nem zörög. Teljesen összeraktam, de a "köcsögdudázás" továbbra is elmaradt!

Biztos csuklott a kis kínai tervező ősi foglalkozást űző nőági felmenője, de megérte a műtét még így is, hogy ezzel minden bizonnyal ugrott a gari.
Még eléggé nyers a hangja, de néhány napig hangosan hajtom, amikor nem vagyok otthon (társasházban ez erősen ellenjavalt), és ezzel minden bizonnyal javulni fog a hangja, mint minden hangszóró esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iGO Primo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Logitech z5500 5.1
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi