Hirdetés
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keccsa
aktív tag
Az enyémnek alig hallható az alapzaja, jel nélkül meg teljesen kussol (némít).
Ellenben megvan a zörej oka. Nem bírtam ki, szétkaptam az elébb, és volt nagy káromkodás...
A külső fém rostély alatt egy vékony, tüllszerű anyag van, gondolom porvédő célzattal. Na, ez csak néhány helyen van ráragasztva a belső műanyag testre, és pont az első hangszórók, illetve a hátsó passzív membrán előtt a leglazább, ugyanis semmi merevítés nincs a hangszórók előtt. Na, ezt a vékony, szűrőpapírszerű anyagot roppant gyorsan leszedtem, majd próba. Láss csodát, megszűnt a mellékzörej, vagyis ez rezonált (hozzáverődött a külső fém rostályhoz). Visszatettem a fém rostélyt, megint próba, és még mindig nem zörög. Teljesen összeraktam, de a "köcsögdudázás" továbbra is elmaradt!
Biztos csuklott a kis kínai tervező ősi foglalkozást űző nőági felmenője, de megérte a műtét még így is, hogy ezzel minden bizonnyal ugrott a gari.
Még eléggé nyers a hangja, de néhány napig hangosan hajtom, amikor nem vagyok otthon (társasházban ez erősen ellenjavalt), és ezzel minden bizonnyal javulni fog a hangja, mint minden hangszóró esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest