Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
keccsa
aktív tag
Az enyémnek alig hallható az alapzaja, jel nélkül meg teljesen kussol (némít).
Ellenben megvan a zörej oka. Nem bírtam ki, szétkaptam az elébb, és volt nagy káromkodás...
A külső fém rostély alatt egy vékony, tüllszerű anyag van, gondolom porvédő célzattal. Na, ez csak néhány helyen van ráragasztva a belső műanyag testre, és pont az első hangszórók, illetve a hátsó passzív membrán előtt a leglazább, ugyanis semmi merevítés nincs a hangszórók előtt. Na, ezt a vékony, szűrőpapírszerű anyagot roppant gyorsan leszedtem, majd próba. Láss csodát, megszűnt a mellékzörej, vagyis ez rezonált (hozzáverődött a külső fém rostályhoz). Visszatettem a fém rostélyt, megint próba, és még mindig nem zörög. Teljesen összeraktam, de a "köcsögdudázás" továbbra is elmaradt!
Biztos csuklott a kis kínai tervező ősi foglalkozást űző nőági felmenője, de megérte a műtét még így is, hogy ezzel minden bizonnyal ugrott a gari.
Még eléggé nyers a hangja, de néhány napig hangosan hajtom, amikor nem vagyok otthon (társasházban ez erősen ellenjavalt), és ezzel minden bizonnyal javulni fog a hangja, mint minden hangszóró esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest