Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18
üzenetére
"Látjuk a Labubu babáknak sincs semmi értelme még ... "
Ne is mond! Egy hónappal ezelőttik azt sem tudtam, hogy létezik ilyen (addig volt jó).#20468 LanyUs
"Vagy látja, de a gyerek kisírja... "
Csak nem tapasztalatból beszélsz?
... eddig azt hittem, hogy ezt inkább idióta felnőttek veszik.Hogy, "ON" is legyek ...
Láttátok Dominik JBL Partybox On The Go 2 tesztjeit? Valami nagyon félremehetett a hangolás alkalmával ... már, ha volt. Vagy úgy voltak vele, hogy miután mindenki jól bebaszcsizott, jó lesz az a karaokézós parasztoknak.#20471 hkari
Az én "világomban" nem tudom értelmezni az utazós hangszórót. Most vagy kocsiban ülök, és azért nem, vagy tömegközlekedésen, és akkor oda füles való.
Minden más esetre (mondjuk egy több napos síelés, amikor kellene valami a szállásra), vagy kinti sütögetéshez pedig ott van a Motion+ és az UBoom X.
Elismerem az A1 minőségét, csak a fentiek okán kicsit sem érzek ingerenciát a vásárlására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- HP Thunderbolt 4 kábel
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest