Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
válasz
alphamooncam
üzenetére
Olvastam az egészet, csak fontosnak tartom a biztonságot, ezért örültem, hogy Adamsky említette.
Azért az Extreme 1 nem egy marokhangszóró, még akkor vettem, amikor egyedül a kategória királya volt ( Product dimensions 13.6D x 28.8W x 13.2H cm, weight 2.4 kg ).
A láda a képeden kb. az együléses nyílásig tartana, tehát jelentős helyet elfoglal a csomagtartóból, de vásárláskor nem zavaró. Ritka esetekben kiszerelem kb. 2 perc és textil ragasztóval fedem a kábelvégeket.Peaceliker: ülés alatt a kánikulában érdekes lehet a helyzet. Oké ha klímázunk... A csomagtartóban párszor belefutottam az erősítő védelmi rendszerébe, túlmelegedett és lekapcsolt. Mindegy is ez off itt, csak tapasztalat megosztásnak szántam.
Azt nem tudom, hogy ezek a bluetooth hangszórók is leveszik-e a teljesítményt vagy egyszerűen lefüstölnek ha túl vannak hajtva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Projektor topic
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Automata kávégépek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest