- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
LanyUs #20165 üzenetére
Eszembe nem jutott soha az Extreme 1-et kocsiba tenni a régebbi időkben.
Említettem hogy BT szűz voltam, mielőtt ide nem jöttem...
Rá kellett keresnem, hogy mi is az említett Extreme 1.
Ha az az, amit találtam akkor, az egy viszonylag kicsi marokban tartható BT hangszóró.
Ugye a fizikát nem lehet megerőszakolni, így azt gondolom , hogy racionális döntés volt nem betenni, és egy haverral betetetni egy szubot.
Arról nem írtál semmit, hogy milyen hangrendszert egészítettél ki egy mélynyomóval.
Felteszem jobban meg voltál elégedve vele, mint én az enyémmel.
Tudod nekem nem lett volna elég csak egy mélynyomóval kiegészíteni a gyári rendszert, mert egy szem szélessávú szolgáltatja a hangot, ami egy beszédtartomány átvitelére tökéletesen alkalmas, de zenére már nem.
Értsd se alja, se teteje.
Könnyű annak, aki van egy jó alapja, ami csak kell egészíteni és nem kell eldobni az egész gyári hóbelebancot, és egy komplett új rendszert beépiteni.
De emlékeim szerint erről már korábban írtam ide, ezek szerint nem olvastad el.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest