Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
LanyUs #20165 üzenetére
Eszembe nem jutott soha az Extreme 1-et kocsiba tenni a régebbi időkben.
Említettem hogy BT szűz voltam, mielőtt ide nem jöttem...
Rá kellett keresnem, hogy mi is az említett Extreme 1.
Ha az az, amit találtam akkor, az egy viszonylag kicsi marokban tartható BT hangszóró.
Ugye a fizikát nem lehet megerőszakolni, így azt gondolom , hogy racionális döntés volt nem betenni, és egy haverral betetetni egy szubot.
Arról nem írtál semmit, hogy milyen hangrendszert egészítettél ki egy mélynyomóval.
Felteszem jobban meg voltál elégedve vele, mint én az enyémmel.
Tudod nekem nem lett volna elég csak egy mélynyomóval kiegészíteni a gyári rendszert, mert egy szem szélessávú szolgáltatja a hangot, ami egy beszédtartomány átvitelére tökéletesen alkalmas, de zenére már nem.
Értsd se alja, se teteje.
Könnyű annak, aki van egy jó alapja, ami csak kell egészíteni és nem kell eldobni az egész gyári hóbelebancot, és egy komplett új rendszert beépiteni.
De emlékeim szerint erről már korábban írtam ide, ezek szerint nem olvastad el.
Új hozzászólás Aktív témák
- PCLab Mini M-218 i3 14100F / 16GB DDR5 / GTX 1650 halk, profin összeszerelt DDR5 build
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G5 univerzális üzleti dokkoló
- Latitude 5531 15.6" FHD IPS i7-12800H MX550 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- - Új - Nikon D7500 fényképezőgép - Új -
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest