Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Pixx96
üzenetére
" ... már most 2 napja bújom a netet boombox 4 után és nem tetszik ... "
Én ugyan nem bújtam a netet (mert az Uboom X mellett kb. semennyire sem hoz izgalomba), de azért – merő kíváncsiságból – megnéztem / hallgattam Alan tesztjét, és most belehallgattam a Dominik Reviews csatornán lévőbe.
Ahogy azt már korábban is írtam, az én szubj. véleményem szerint is jobb a 3-as wifi. Ez nem azt jelenti, hogy a "sima" 3-as vagy épp a 4-es rossz lenne, de a 3-as wifi hangolása nekem jobban tetszik.
Az megint más kérdés, hogy beltérbe egyszerűen sok (fárasztó lehet hallgatni). Sajnos ezek még mindig "csak" boombox-ok, és messze nem olyan jól használható "svájci bicskák", mint az Uboom X." ... részletek totál nincsenek a zenébe én azt vártam hogy végre kapunk egy ... "
Az tényleg nincs sok. Cserébe – ahogy fentebb írtam – annyi mély, és hangerő, ami – nekem biztosan – sok lenne.
Szerintem a Go + Play 3 szintű hangszórónak nincs piaca (legalábbis a JBL-nél egészen biztosan ezt gondolják). Nem lennék meglepve, ha nem készülne majd 4-es. Arra is kíváncsi leszek, hogy tényleg lesz-e 4-es wifi és/vagy a korábban említett "pro" változat aptX támogatással. Bár utóbbinak se lesz sok értelme, ha nem foglalkoznak a hangolással, ill. az is ilyen "1 dimenziós" marad.#20161 carl18
"Végre egy igazi Boombox". ← igen, de ez nem azt jelenti, hogy jó is, ill. bárkinek (bármire) ajánlott lenne.
"Szerintem jól szól, még egy Uboom X össze hasonlítás kéne jó minőségbe."
Erre már most "vakon" azt mondom, hogy indoor (de akár outdoor is), bizonyos hangerőig – zenétől függetlenül – az Uboom X jobb. Aztán ha emeljük a hangerőt, akkor nyilván utóbbi elvérzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elden Ring
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Anime filmek és sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Lian Li SP750 750W Gold SFX Moduláris Tápegység
- Lian Li SP850 850W Gold SFX Moduláris Tápegység
- ÚJ Lenovo ThinkPad Bluetooth Silent Mouse Bolti ár:11k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Lenovo Yoga Mouse with Laser Presenter Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Autós kamera eladó
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest