Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
carl18 #20155 üzenetére
már most 2 napja bújom a netet boombox 4 után és nem tetszik néztem rengeteg videót tiktokon és youtubeon róla és szerintem a boombox 3 szebben szól ahogy külföldi fórumokon olvasom és az én véleményem is ez hogy nagyon partybox hangzása van az új boomboxnak... lényegében az is 2 mély 2 magas mint az összes partybox konkrétan kaptunk egy kézi partyboxot hát ez nekem szomorú... részletek totál nincsenek a zenébe én azt vártam hogy végre kapunk egy közel go+ Play 3 hangzást boombox kivitelben hát ez nem sikerült
aztán lehet idővel még hangolnak rajta vagy valami de ez eddig egy nagy semmi... only disco zene kedvelőinek vagy bot fülűeknek biztosan jó lesz de majd meglátjuk élőben mit dob egy médiában vagy ha járok Pesten sok hangszer üzletben van kiállítva ott meg nézem de ez is hogy kaptunk egy 7 sávos EQt 3 helyett és 125hz és 8khz között lehet állítani vicc kategória számomra
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- alza vélemények - tapasztalatok
- Philips LCD és LED TV-k
- Prohardver app (nem hivatalos)
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- NBA és kosárlabda topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest