- Videós, mozgóképes topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19894 üzenetére
Ez a Oluv 0.48 FW ahogy írod, és ez még a sima Outdoor Oluv EQ fél hangerőn.
És néha tesztelem is a hangszórót mennyire jó vagy mennyire agresszív a DSP, és ritkán de a Uboom X képes kiadni passzív membrán körül érdekes zörejt.
Talán túl mélyre menne? Egy adott Frekvencia körül csinálta 40-50HZ Körül, egy külföldi videós pont azt nézte milyen mélyre megy A Uboom X.
A Boom XXX-t csak nagyon ritkán használom, Beltéren Indoor+ nyomom, kültéren meg Outdoor vagy Outdoor+-ba használom fél hangerőn.Persze én se agyalom túl betudom annak hogy valamit elmértek, vagy a passzív membrán mérete vagy minősége érte el a korlátját.
#19893Pixx96
Ez a egész úgy volt kimentem 10 percre zenét hallgatni, Arra voltam kíváncsi 0,48 FW alatt is csinálta-e ezt a zajt, de úgy látszik nem számít sokat a FW mert a hangszóró fizikai korlátja vagy valami más dolog miatt csinálja.
Mert jó hangszóró a Uboom X de így néha egy kicsit élményromboló!
A Passzív membrán körül jön ez a zavaró hang, így a Woofer szerintem bírná a basszut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Star Trek
- Battlefield 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Itt a Battlefield 6, óriási az érdeklődés
- Amazon Kindle JailBreak
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz i7-14700HX 20mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest