Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Pixx96 #19859 üzenetére
Igen, ha kézbe veszem én is valahogy érdekesnek találom. A Bevonat ugyan az mint a Motibon Boom esetén, olcsó kínai vastag műanyag.
Igen, ezért írtam hogy ha a gyári Tweetert cserélném valami jobbra akkor jelentősen javulhatna a hangja.
Nyilván az Earfun nem annyiért kapja az alkatrész mint mi Aliexpressen, ők ha 5000 darabot vesznek valamiből jár a kezvezmény meg hát helybe van szállítani se kell.
Magyarba még el kell hozni meg adó macera és társai, egy Earfun mint partner belpiacos.
Bár Oluv írta egy hangszórónál nem a kínézet a lényeg hanem a hangja.#19860bwoay
Kipróbáltam az összes OLUV EQ-t amit csinált és a Indoor+-ba használtam ahol van egy kis boost magas és mély tartományból még sincs olyan éles a hangja mint a Dockinnak.
Aztán próbáltam egyéni EQ-t és még se ugyan az a eredmény.
Van itthon Edifier R1280DB Hangszóró gép mellet, és az is tudja azt a szép éles magas hangot mint a Dockin. Az Earfun valahogy erre nem képes, és ez már a hardveres korlát.
Gondolom a Tweeter és a hangszóró Budget nem engedett többet.
Régen írtam egyik Tag a T6 Maxba magassugárzót cserélt és ég és föld lett a hangja.
Ezért gondoltam ha a Uboom X kapnak pár minőségibb sziszegőt, jelentősen javulna a hangja.Csak hát itt tömeggyártás van, Kapítalizmus és akkor lehet nem jönne ki a gyártás darabja 60 dollárra... Ettől független jó a Uboom X de nekem van pár gondolatom mi lehetne javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 2020 13" Retina I3-1000NG4 1 8GB/256G SSD, HUN BIll, 100% akku, üzletből, garanciával
- Eladó Intel NUC8i5BEK mini PC
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest