Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz Pixx96 #19859 üzenetére

Igen, ha kézbe veszem én is valahogy érdekesnek találom. A Bevonat ugyan az mint a Motibon Boom esetén, olcsó kínai vastag műanyag. :DDD
    Igen, ezért írtam hogy ha a gyári Tweetert cserélném valami jobbra akkor jelentősen javulhatna a hangja.

Nyilván az Earfun nem annyiért kapja az alkatrész mint mi Aliexpressen, ők ha 5000 darabot vesznek valamiből jár a kezvezmény meg hát helybe van szállítani se kell.
    Magyarba még el kell hozni meg adó macera és társai, egy Earfun mint partner belpiacos.

Bár Oluv írta egy hangszórónál nem a kínézet a lényeg hanem a hangja. :D

#19860bwoay
    Kipróbáltam az összes OLUV EQ-t amit csinált és a Indoor+-ba használtam ahol van egy kis boost magas és mély tartományból még sincs olyan éles a hangja mint a Dockinnak.
    Aztán próbáltam egyéni EQ-t és még se ugyan az a eredmény.

Van itthon Edifier R1280DB Hangszóró gép mellet, és az is tudja azt a szép éles magas hangot mint a Dockin. Az Earfun valahogy erre nem képes, és ez már a hardveres korlát.
    Gondolom a Tweeter és a hangszóró Budget nem engedett többet.

Régen írtam egyik Tag a T6 Maxba magassugárzót cserélt és ég és föld lett a hangja.
    Ezért gondoltam ha a Uboom X kapnak pár minőségibb sziszegőt, jelentősen javulna a hangja. :))

Csak hát itt tömeggyártás van, Kapítalizmus és akkor lehet nem jönne ki a gyártás darabja 60 dollárra... Ettől független jó a Uboom X de nekem van pár gondolatom mi lehetne javítani. :K

Új hozzászólás Aktív témák