Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• francz'70

senior tag

válasz bwoay #19814 üzenetére

"én nem tudom, hogy hangzásban kinek az etalon a JBL, nekem szerencsére nem. a többi gyártó is azért hozzájuk viszonyít, mert az emberek túlnyomó többsége vakon követi ezt a brandet."
    JBL az etalon? ...hát igen, az a helyzet, hogy bárhogy is próbálunk fogást találni rajta az árazáson kívül legyünk őszinték, nem igazán lehet belekötni, szinte az összes bt hangszórójukra jellemző a korrekt hangzás + bas.ó mély, dizájn, minőség, innováció(?) stb. nem véletlen, hogy az emberek vakon követik hiszen kézzel fogható/hallható a teljesítmény :K

...szóval a marketing mellett azért komoly teljesítmény is van, ha nem lenne ilyen agyament az árazás még durvában tarolná a piacot, és itt se menne ennyi diskurzus soundcore/tribit/eafun stb.-ről, szinte mindenki egy flip-el, charge-al vagy boombox-al szaladgálna ;]
    A lényeg, hogy a jbl mindig hoz egy olyan állandó elfogatható minőséget amibe az árazáson vagy az ár/értéken kívül nagyon nehéz belekötni

Új hozzászólás Aktív témák