- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtx560unlock
csendes tag
nem pont erre gondoltam hanem hogy csúnyábbak az új modellek számomra hangzás terén semmi javulás nincs charge6 is kaphatott volna pl még egy magassugarzót legalább 2.1 be szólna ilyen dolgokra gondoltam pl űr is vicc ami Xtreme meg boombox közt van labdába nem rúg Xtreme... meg ez is hogy Xtreme akksirol csak 60-70w amit tud töltőről sokkal jobban szól (100w) akksirol alig alig szólj jobban mint egy charge tudom mert végig jártam egész szériát. Azt hogy állítva tudod használni okés bár nem szimmetrikus inkább kicsit banán formájuk van elég hülyén néznek ki állítva
egyenlőre maradnak jelenlegi hangfalaim nincs mire váltani pb ultimate , uboom X, charge5
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest