Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
urak! értő olvasás! "inkább". azt írtam: inkább. inkább, mint az Xtreme 3 (vagy 4) szintjén.
ebben egyetérthetünk?carl18:
akkor lényegében olyan gyorsan tölt, mint amilyen gyorsan merül használat közben?
hk go+play 3-at szívesen meghallgatnám, de nekem már a uboom x indoor+ módja is túltolja a mélyeket bizonyos számoknál. ja és a hk-nak szánalmas az üzemideje az earfunhoz képest, valamint nem vízálló és inkább tűnik kényesnek, mint strapabírónak. szerintem az egy elegáns beltéri hangszóró elsősorban. illetve olvastam valamit, hogy nem párosodik automatikusan bekapcsolás után, wtf? meg mintha app sem lenne hozzá, hanem gombkombinációkkal lehet hangzást váltani, mindezt az üveg felületen elhelyezett érintőgombokkal. hát... ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest