- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
hanyast? 2,3, vagy 4?
Első széria, és nem tulzás...de nem csak én teszteltem xtreme-el hanem gtx560unlock kollega is, az ő mintájára alakítottam át én is a T6 Max-ot. Ha visszakeresel találsz róla videó is, kb 2 éves történet. Neki van boombox 1, és az ő szavaival élve "a boombox sincs túl messze" ...hááát szerintem azért de, ...de ez az én véleményem.
Mondjuk röhej, hogy 2db hangváltós magas egy totál más hagzást képes egy hangszóróból kihozni
...vödörhangból lett egy teljesen vállaható/élvezhető hangzás, basszusnak is jót tett, hogy lett magas...nyilván nem lett egyből xtreme meg konkurenciát lealázó speaker, ezt nem is állítom, inkább az hogy egy kisebb módosítással milyen jó lett ahhoz képest amilyen ótvar volt, ez felér egy kisebb csodával
Gyártó felé egy jó kis fricska, bár kétlem, hogy érdekli őket, amíg így is megveszik....és ha csak abból indulok ki, hogy a környezetemben szinte mindekinek tetszett a gyári hangzás (..öcsém, hogy dübörög, ku.va jól szól)...no comment, ..én meg első bekapcsoláskor majdnem kivágtam az ablakon
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest