Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
hanyast? 2,3, vagy 4?
Első széria, és nem tulzás...de nem csak én teszteltem xtreme-el hanem gtx560unlock kollega is, az ő mintájára alakítottam át én is a T6 Max-ot. Ha visszakeresel találsz róla videó is, kb 2 éves történet. Neki van boombox 1, és az ő szavaival élve "a boombox sincs túl messze" ...hááát szerintem azért de, ...de ez az én véleményem.
Mondjuk röhej, hogy 2db hangváltós magas egy totál más hagzást képes egy hangszóróból kihozni
...vödörhangból lett egy teljesen vállaható/élvezhető hangzás, basszusnak is jót tett, hogy lett magas...nyilván nem lett egyből xtreme meg konkurenciát lealázó speaker, ezt nem is állítom, inkább az hogy egy kisebb módosítással milyen jó lett ahhoz képest amilyen ótvar volt, ez felér egy kisebb csodával
Gyártó felé egy jó kis fricska, bár kétlem, hogy érdekli őket, amíg így is megveszik....és ha csak abból indulok ki, hogy a környezetemben szinte mindekinek tetszett a gyári hangzás (..öcsém, hogy dübörög, ku.va jól szól)...no comment, ..én meg első bekapcsoláskor majdnem kivágtam az ablakon
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- GTA V
- Vezetékes FEJhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- iPhone14 Pro Max Független , dobozában , Alza Garancia
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- OUTLET Áron - Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Mélyen ár alatt!
- Samsung Galaxy S25 Ultra, 12/512, ezüstkék titán
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest