Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
SSlyTR
üzenetére
"Amugy t6 max-ot majdnem vettem 10ezer alatt, de csak elvittek elolem
Pedig egyszer akkor is meghallgatom/letesztelem"
Az baj, hogy van viszonyítási alapod
...amúgy lehet, hogy még sanyargatnád is magad. Szerintem te is úgy vagy vele mint ahogy én is voltam, a dizájn miatt furdal a kíváncsiság 
Amúgy a dizájn meg úgy az egész cucc tényleg pofás, lakáson belül baromi jól mutat, de a hangzás felejtős, mély az van bőven amúgy tompa ótvar az egész. Mondjuk ha szanaszét EQ-zod - ami amúgy is kötelező különben tuti kuka - egy-két zenei stílushoz elmegy (edm, deep house és társai)Nekem van belőle kettő is, az egyiket átalakítottam a másik még gyári állapotú de az is ki lesz miskárolva
(amint lesz egy szabad 3-4 órám) Hangszóró csere után nagyon jól szól, teljesen más, így már élvezhető, kb. Xtreme 1-2, boombox sincs túl messze. Ha visszaolvasol van róla írás sőt még kép is.Az viszont biztos, hogy amíg így megtudom oldani, nem is kell másik ekkora méretű bt hangszóró, ez így házon belül tökéletes, ha ettől hangosabb kell vannak itthon nagyobb és komolyabb hangrendszerek

Ez pont az tudja amire szükségem van, így nem kell az egész házat beüvőltettnem, ezt oda rakom ahova akarom és élvezetesen muzsikál körülöttem, ha egy kicsit megtolom neki rendesen mosolyra húzza számat...Ja amúgy ez tuning már a harmadik lesz ... hugomnak is össze kellett dobnom egyett
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Windows 10
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vírusirtó topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete, független
- Samsung S22 Ultra 12/256GB / Fekete / Kártyafüggetlen / Karcmentes kijelző
- HP Compaq Elite 8200 SFF (i3, 5GB DDR3, 250GB HDD, Win 10 kulcs)
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 1.5TB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- Corsair RM850e 2025 850W 80+ Gold / ATX 3.1 / PCIe 5.1 - ~ÚJ - Alza garancia 2032.09.05.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig egyszer akkor is meghallgatom/letesztelem"
...amúgy lehet, hogy még sanyargatnád is magad. Szerintem te is úgy vagy vele mint ahogy én is voltam, a dizájn miatt furdal a kíváncsiság 
(amint lesz egy szabad 3-4 órám) Hangszóró csere után nagyon jól szól, teljesen más, így már élvezhető, kb. Xtreme 1-2, boombox sincs túl messze. Ha visszaolvasol van róla írás sőt még kép is.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)