- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
francz'70 #18810 üzenetére
A stereo lassan már 100 éves. Milyen kérdés ez?
Nem kell ahhoz TWS hangfal, hogy tudjam mit tud biztosítani a sztereo.
Nem tudom mit értettél zenei képesség alatt, de én nem a stereo-t, hanem a hangok reprodukciós képességére gondoltam. (Példa kevéért: 1 gitár 1 ének akusztiknak nincs stereo hatása)Igen, olybá tűnik, hogy nagyon nem találkozik a zene iránti szeretetünk, ha nektek megfelel, hogy egy mély hangszernél vagy effektnél nem szólalnak meg a mélyek úgy, ahogy kell, vagy simán egyáltalán nem szólalnak meg, ami egy Flip6 kategóriánál könnyen előfordul.
Pl. egy basszus gitár simán lemegy 50Hz alá. Hiába van sztereo rendszerem, ha bizonyos hangokat már nem tud lejátszani vagy nem megfelelő dinamikával és túl halk a többi hangszerhez képest. A jó dinamikatartomány a teljes frekvenciatartományon ad jó zenei élményt, nem a stereo. A stereo csak egy plusz feature.
Pl.: Egy koncert teremben sincs jelentős stereo hatás, mégis hatalmas élmény élőben hallgatni egy remek kórusművet zenekari kísérettel, ha jó az akusztikája a teremnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged