- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Aprósólyom #18814 üzenetére
Nem kötekedésből, de ha már hallottál TWS-t akkor nem értem, hogy mit nem értesz? Zenei képességgel arra utaltam, hogy a Boom jóval mélyebbre le tud menni mint a két csájomi, de ezzel háttérzenénél (mivel erről volt szó) pláne térben, kitörölheti...
"...mégis hatalmas élmény élőben hallgatni egy remek kórusművet zenekari kísérettel, ha jó az akusztikája a teremnek."
Na pont ezt reprodukálja a sztereó..és a két csájomi ezért tud nagyobb élvezeti faktort adni mint az 1db Boom.
..és még mindig a 2db csájomi vs. Boom ról van szócarl18 #18812
"Nem a régi 16 wattos Xiaomirol van szó.
Ez a új verzió és 30 wattos."
Tudom, pont ezt írtam én is..bár nem egymás mellett de hallottam őket, hát van különbség...
(..mondjuk a 16 wattoshoz képest nem volt nehéz fejlődni)
-
Wolfskin
őstag
válasz
Aprósólyom #18814 üzenetére
A sztereó hatást nem a két pontból induló zene adja, hanem az két pontba érkező, azaz a két füled. Az egy pontból induló hang különböző utakat tesz meg, mire az egyik, majd a másik füledhez ér, ebből tudja az agy agy térben elhelyezni a hang forrását. A két mikrofonnal felvett és két hangszóróval lejátszott zene elegendő a térbeli hangzáshoz.
De a sztereónak önmagában nincs köze a repdrodukált hang minőségéhez.
Ezen a szinten csak annyi az előnye, hogy úgy érzed, a levegőből szól a hang. Sokkal kisebb hangerő is elegendő zenével megtölteni a teret. Szóval ha megpengetsz egy gitárt élőben, vagy hallgatsz egy kórust, azt "sztereóban" fogod hallani. (vagyis térben, aminek a reprodukálására találták fül a sztereót).
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.08
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest