Hirdetés
- Mini-ITX
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
matyi19 #1848 üzenetére
Egy JBL Flip2 volt előtte.
Szerintem nem törékeny (bár igaz, ami igaz még nem próbáltam dobálni), masszív cucc érzetét kelti, amikor kézbe veszem. (Ráadásul eléggé nehéz is (szerintem 2 - 3 Flip2 súlya), tehát van szerintem benne anyag bőven.)
Nekem tetszik a hangja, mert minden hangszín tartomány szépen telten szól belőle. (Tehát van magas, a mély nem puffog / köhög (mint pl. a Flip2 -nél, ahol csak egy bizonyos mély freki tartomány szólt szépen), hanem szól rendesen és bónusznak szerintem szép, erős a közép is, amit én különösen kedvelek.)Viszont halgasd meg! CSAK az én tapasztalataim miatt, ne vegyél ilyet! Csak és kizárólag akkor, ha Neked is tetszik a hangja!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Háztartási gépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- GIGABYTE AORUS P750W Gold Moduláris Tápegység
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest