Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... ahány van a playen annyiféle értéket mutat."
Nagyon nem vagyok ezzel képben, de korábbról (egy videóból, vagy talán leírásból) az rémlik, hogy ezeket (is) kalibrálni kell. Vagyis tényleg kellene keress egy csendes helyet, ahol be tudod állítani a 0 értéket.
Nem látsz erre lehetőséget egyik app-ban sem?
update: pl. ennél az app-nál: kalibráció#18537 MaxxDamage
" ... ami hálózatról (is) üzemeltethető ... "
Ez egy izgalmas kérdés. Eleve egy jó csomó hangszóró type-C-n keresztül kapja a "delejt". Ezeknél mindnél felmerülhet a kérdés, hogy vajon tölthető-e, és használható-e egyszerre? Sajnos a felhasználói kézikönyvek erre nem szoktak (pontosítok: én még egyetlen egynél sem láttam) kitérni.
Ha a 20 ezres keretet nézzük, akkor talán:
• Tribit Xsound Plus, 20% kedvezménnyel most 23.840 Ft
• EarFun UBOOM L (OLUVUBOOML kuponnal): ~22e Ft
• Soundcore 3: 56€ = ~ 24e FtÉn ezek közül az UBoom L-re mennék rá, ill. kérdezném meg a gyártót ( service@myearfun.com ), hogy használható-e töltés közben a hangszóró.
A választól függetlenül gondolom tudod, hogy semmilyen akkumulátoros készülék nem különösebben csipázza, ha állandóan a hálózati áramon lóg. Szóval én kétszer is átgondolnám a dolgot, hogy szükség van-e az akkumulátoros működésre.
Ha, igen, akkor én inkább meríteném → tölteném → meríteném, mintsem folyamatosan töltőn tartanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- Netfone
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest