Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... ha éppen másik szobában/ emeleten, vagy akár kint akarsz zenét hallgatni, könnyen viszed magaddal ... "
Erre van nekem az UBoom X. Tudom-tudom, nem szép (van aki szerint csúnya is). De gombokért hozza közel azt a szintet, amit egy JBL BoomBox (sok tekintetben pedig jobb is, mert nem csak a "boombox"-os hangzásra képes).
Ebben a kategóriában se árban, se (hang) minőségben nincs konkurense.
Ezen kívül van még Soundcore Motion+ (amolyan "hátizsákos" hangszóró) és kész. Minden másra 2.0-s vagy 2.1-es fix helyre beépített szett." ... Soundcore Boom 2 Plus valószínűleg rendben lesz hangban az árához képest ... "
Hááát ...
Most rendelted? Mennyi volt? 200€?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- SK Hynix PC811 2TB NVMe Gen4 SSD! 7000-6500MB/s
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest