Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
<Adamsky> #18514 üzenetére
Én pont látom értelmét ezeknek, pl:
- simán kirakod egy polcra, pultra, egy kábel kell neki összesen, ellenben egy több darabos rendszerrel
- illik a környezetbe, simán jó lehet "berendezésként"/szobadíszként, ad egyfajta feelinget
- ha éppen másik szobában/ emeleten, vagy akár kint akarsz zenét hallgatni, könnyen viszed magaddal (és itt főként az akksis darabokra gondolok, bár volt, hogy a Magnat Prime One-t is vittem), nem vagy egy helyhez kötveNincsenek nagyon komoly hangcuccaim, nappaliban a tv mellett egy Samsung Q930C soundbar szett, dolgozószobában egy Edifier S2000MKIII, plusz van a hordozós kis Sony XB32, ezek mellé sokszor hiányzik a tárgyalt kategória. Pl ha a konyhában vagyok, vagy lent a szuterénban vagy inkább fent az emeleten, néha jól jönne egy kicsit jobb hangzás, de ezeken a helyeken nem akarok fixen komolyabb hangcuccot tartani. Udvarra szintén nem nagyon viszem ki, mert szomszédokat nem szoktam zavarni hangos zenével, elég oda a kis Sony is. Szóval én pont célközönség vagyok a jól kinéző beltéri hangszórókra. Legutóbb feleségem munkahelyén volt mikulás buli, ott is befigyelt a polcon egy Marshall Woburn, egyrészt jól nézett ki, másrészt az elég nagy közösségi teret baromi jól "bezenélte".
Soundcore Boom 2 Plus valószínűleg rendben lesz hangban az árához képest, csak éppen nem egy szépségdíjas hangszóró. Meglátjuk kedves lesz-e a fülemnek annyira, hogy meggyőzze az agyamat a megjelenést tekintve.
Pá: nem hallottam a Klipsch The One Plus-t, de az inkább a kisebb Authentics 200-nak ellenfele, videókat nézve/hallgatva, egy Authentics 300 szerintem hibátlan választás lenne, és ugye az akksis (200 és 500 nem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amatőr csillagászat
- Projektor topic
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Call of Duty: Black Ops 6
- Micro Four Thirds
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Black & Decker töltőt keresek
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest