- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- 3D nyomtatás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Tristis #18463 üzenetére
"Másrészt, ez a gyártó tud hangszórókat csinálni ... "
Több Soundcore cuccom (hangszóró is) van/volt. Ez véleményem szerint inkább múlt időben értendő. Az utolsó két – kb. mindenki által elismerten – jó hangszórója a Motion+ és a Boom (utóbbit sikerült egy upraded-el kissé elsilányítani)." ... ennek az egynek van dedikáltam zeneminőségre kihegyezett darabja ... "
Így van! A Motion+. Se előtte, se azóta nem volt ilyenjük. O.K. a X600-at minden bizonnyal annak szánták, de én arról – megbízható forrásból – még jót nem hallottam (az ilyen majmokat – majom1, majom2, majom3 – nem ide sorolom).
Ezzel szemben ajánlom Alan Ross ("don't judge a book by its cover") tesztjeit.
... és esetleg ezt a tesztet. Alan is, és, ha ha jól emlékszem az utóbbi tesztben a srác is beszél a Soundcore új marketing filozófiájáról (röviden: kapsz hangszórót meg kupon-os linket, de megmondom, hogy, mit, hogyan tesztelhetsz).
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nők, nőügyek (18+)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest