Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Sziasztok! Néhány órája olvasgatok, de nem igazán jutottam előrébb, elég hurkalé a nemzetközi sajtója ennek a területnek.
Kellene nekem 20 m2, indoor, esti zenehallgatáshoz jó minőségű bluethooth-os hangszóró. Tidal-ről lesz hajtva, tehát cd minőségben kapja majd a delejt.
Idén vettem egy Motion+ ismerősöknek. Az igen korrekt cucc. EQ-ját lehet állítani ha jól értem szoftveresen, ami rá is fér, de egyébként tényleg nagyon korrekt.
Ha nem kell hangnyomás, csak a hangminőség számít és méretben is flexibilis vagyok (max. kocsiba viszem magammal túrákra, strandra, tűz mellé stb.), akkor mit ajánlotok?
Úgy ézem ez az Uboom L ez nagyon max. oldalra lépés és kockázat nekem, mintsem biztosan jobb cucc... A többi megoldás meg nem annyira a hangminőségre, inkább a nyomásra megy rá. Árban szívesen kifizetem a felárat, ha tényleg jobb a cucc, de nem akarok fizetni JBL nevet pl (kocsiban van, ameddig ki nem b@szom onnan...)
Hangszeres zenét hallgatok, általában olyan zenéket, ahol megszólal 6-8 hangszer is egyszerre (mondjuk Pink Martini, azt mindenki ismeri). Néha természetesen dudurgon dárrenbészre is, de arra van egy komoly rendszer a földszinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Proxmox VE
- OLED TV topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC! i9-13900K / RTX 5080 / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! i9-13900K / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold!
- 0PERCES! Evga RTX 2070 SUPER XC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest