- Nem érdemes hűtést cserélni a GeForce RTX 5090 Founders Edition VGA-n?
- A WCCFtech szerint egyelőre előzi az AMD az NVIDIA-t a kvantumszámítógépeknél
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Gyors hordozható SSD-ket villantott a Corsair
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen nyomtatót vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Sziasztok! Néhány órája olvasgatok, de nem igazán jutottam előrébb, elég hurkalé a nemzetközi sajtója ennek a területnek.
Kellene nekem 20 m2, indoor, esti zenehallgatáshoz jó minőségű bluethooth-os hangszóró. Tidal-ről lesz hajtva, tehát cd minőségben kapja majd a delejt.
Idén vettem egy Motion+ ismerősöknek. Az igen korrekt cucc. EQ-ját lehet állítani ha jól értem szoftveresen, ami rá is fér, de egyébként tényleg nagyon korrekt.
Ha nem kell hangnyomás, csak a hangminőség számít és méretben is flexibilis vagyok (max. kocsiba viszem magammal túrákra, strandra, tűz mellé stb.), akkor mit ajánlotok?
Úgy ézem ez az Uboom L ez nagyon max. oldalra lépés és kockázat nekem, mintsem biztosan jobb cucc... A többi megoldás meg nem annyira a hangminőségre, inkább a nyomásra megy rá. Árban szívesen kifizetem a felárat, ha tényleg jobb a cucc, de nem akarok fizetni JBL nevet pl (kocsiban van, ameddig ki nem b@szom onnan...)
Hangszeres zenét hallgatok, általában olyan zenéket, ahol megszólal 6-8 hangszer is egyszerre (mondjuk Pink Martini, azt mindenki ismeri). Néha természetesen dudurgon dárrenbészre is, de arra van egy komoly rendszer a földszinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23 Ultra 8/256GB + tokok és 45W töltő
- Hajlított Dell 34"-os 3k-s monitor kiárusítás!!! AkciÓÓ!
- Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- Asus F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő