- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DUNE médialejátszók topicja
- Fujifilm X
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Sziasztok! Néhány órája olvasgatok, de nem igazán jutottam előrébb, elég hurkalé a nemzetközi sajtója ennek a területnek.
Kellene nekem 20 m2, indoor, esti zenehallgatáshoz jó minőségű bluethooth-os hangszóró. Tidal-ről lesz hajtva, tehát cd minőségben kapja majd a delejt.
Idén vettem egy Motion+ ismerősöknek. Az igen korrekt cucc. EQ-ját lehet állítani ha jól értem szoftveresen, ami rá is fér, de egyébként tényleg nagyon korrekt.
Ha nem kell hangnyomás, csak a hangminőség számít és méretben is flexibilis vagyok (max. kocsiba viszem magammal túrákra, strandra, tűz mellé stb.), akkor mit ajánlotok?
Úgy ézem ez az Uboom L ez nagyon max. oldalra lépés és kockázat nekem, mintsem biztosan jobb cucc... A többi megoldás meg nem annyira a hangminőségre, inkább a nyomásra megy rá. Árban szívesen kifizetem a felárat, ha tényleg jobb a cucc, de nem akarok fizetni JBL nevet pl (kocsiban van, ameddig ki nem b@szom onnan...)
Hangszeres zenét hallgatok, általában olyan zenéket, ahol megszólal 6-8 hangszer is egyszerre (mondjuk Pink Martini, azt mindenki ismeri). Néha természetesen dudurgon dárrenbészre is, de arra van egy komoly rendszer a földszinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Revolut
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 12 GB-os RTX 4070 SUPER - garanciával
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest