- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Sziasztok! Néhány órája olvasgatok, de nem igazán jutottam előrébb, elég hurkalé a nemzetközi sajtója ennek a területnek.
Kellene nekem 20 m2, indoor, esti zenehallgatáshoz jó minőségű bluethooth-os hangszóró. Tidal-ről lesz hajtva, tehát cd minőségben kapja majd a delejt.
Idén vettem egy Motion+ ismerősöknek. Az igen korrekt cucc. EQ-ját lehet állítani ha jól értem szoftveresen, ami rá is fér, de egyébként tényleg nagyon korrekt.
Ha nem kell hangnyomás, csak a hangminőség számít és méretben is flexibilis vagyok (max. kocsiba viszem magammal túrákra, strandra, tűz mellé stb.), akkor mit ajánlotok?
Úgy ézem ez az Uboom L ez nagyon max. oldalra lépés és kockázat nekem, mintsem biztosan jobb cucc... A többi megoldás meg nem annyira a hangminőségre, inkább a nyomásra megy rá. Árban szívesen kifizetem a felárat, ha tényleg jobb a cucc, de nem akarok fizetni JBL nevet pl (kocsiban van, ameddig ki nem b@szom onnan...)
Hangszeres zenét hallgatok, általában olyan zenéket, ahol megszólal 6-8 hangszer is egyszerre (mondjuk Pink Martini, azt mindenki ismeri). Néha természetesen dudurgon dárrenbészre is, de arra van egy komoly rendszer a földszinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest