Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tristis

őstag

Sziasztok! Néhány órája olvasgatok, de nem igazán jutottam előrébb, elég hurkalé a nemzetközi sajtója ennek a területnek.

Kellene nekem 20 m2, indoor, esti zenehallgatáshoz jó minőségű bluethooth-os hangszóró. Tidal-ről lesz hajtva, tehát cd minőségben kapja majd a delejt.

Idén vettem egy Motion+ ismerősöknek. Az igen korrekt cucc. EQ-ját lehet állítani ha jól értem szoftveresen, ami rá is fér, de egyébként tényleg nagyon korrekt.

Ha nem kell hangnyomás, csak a hangminőség számít és méretben is flexibilis vagyok (max. kocsiba viszem magammal túrákra, strandra, tűz mellé stb.), akkor mit ajánlotok?
    Úgy ézem ez az Uboom L ez nagyon max. oldalra lépés és kockázat nekem, mintsem biztosan jobb cucc... A többi megoldás meg nem annyira a hangminőségre, inkább a nyomásra megy rá. Árban szívesen kifizetem a felárat, ha tényleg jobb a cucc, de nem akarok fizetni JBL nevet pl (kocsiban van, ameddig ki nem b@szom onnan...)

Hangszeres zenét hallgatok, általában olyan zenéket, ahol megszólal 6-8 hangszer is egyszerre (mondjuk Pink Martini, azt mindenki ismeri). Néha természetesen dudurgon dárrenbészre is, de arra van egy komoly rendszer a földszinten.

Új hozzászólás Aktív témák