Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új gaming tablet érkezik a Lenovo légiójába
- Apple MacBook
- Nikon DSLR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Tristis
üzenetére
Szerintem meg is válaszoltad a saját kérdésed: Motion+
Mind a mai napig nincs méret / ár / tudás szinten hasonló. Mondjuk a Tidal ennek is overkill – ahogy kb. minden bt. hangszórónak – de jobbat tényleg nem tudok mondani.
Az UBoom L kb. ugyanez a kategória, de az csak SBC-t (és talán AAC-t) tud.#18461
"Veszek egy X600-asat Fuck it!" – azért én egy fillért nem adnék. A kamu Spatial Audio, és az egekbe húzott magasak ..." ... hogy mit tud a Motion+ -hoz képest." – ha mégis bevállalod, kíváncsi leszek. Tuti hangosabb, de hogy jobb-e? Kötve hiszem (ill. meg vagyok róla győződve, hogy nem).
-
Tristis
őstag
válasz
Tristis
üzenetére
Elnézést, azt hiszem megválaszolom magamnak a kérdést az alábbiak szerint: "Veszek egy X600-asat Fuck it!"
Majd mesélek róla, ha már hifiztem jópár évet aktívan (mentünk mindenkihez és mindent széthallgattunk), hátha kellően részletesen le tudom írni, hogy mit tud a Motion+ -hoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest