Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18253 üzenetére
" ... azert 30-40%on ... "
Apropó hangerő fokozat! Sajnos ott is tetten érhető, hogy van az Oluv féle, meg az Earfun-os hangolás, hogy már cust. eq. használata esetén is bukjuk az Oluv preset-ek esetén aktív hangerő-skálát. Nagy kár!
Félre ne értsen senki! K. jó a cucc, csak vannak ilyen apróságok, amik, ha nem lennének, akkor már-már tökéletes lenne.
Én pl. a gyári – Isten tudja hány – preset helyett betettem volna egy bass / treble tekerőt. Az emberek 90%-nak az a legjobb. Az eq. sok esetben overkill.
Az előbb említett mély magas állítás mellé pedig odatettem volna az Oluv féle preset-eket." ... bevagod a szekrenybe es senkit se zavar ... "
Hát, igen. Ilyenkor jól jön, ha az embernek van egy garázsa / pincéje, vagy akkora a lakás, hogy egy távolabbi szobába be lehet zárni a hangszórót, hogy ott "dünnyögjön" magának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest