Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bondix
aktív tag
Megvettem a JBL go 4
Először kicsit fura volt erősnek éreztem a basszus de aztán megszoktam vagy pont olyan YouTube videó volt lehet de amire kell teljesen jó

Nem torzít a basszus ha magas a hangerő se de fullon nem is fog szólni amúgy se.
Otthon asszonynak konyhába, meló helyen uszomesteri irodába tökéletes.
Nyáron egy hangos strand vagy parton víz mellett is vállalható szerintem.Ha minőséget házibulit szeretnék akkor otthon van házimozi szett az tökéletes volt eddig is arra.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest