- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gainwardgs #17722 üzenetére
Nézd csak! Én ezt nézném – és hallgatnám – meg figyelmesen, aztán döntenék. Kevés embernek van itt Marshall hangszórója, és ha van, akkor sincs konkrét tapasztalata mindkettővel.
#17721 carl18
" ... vagy Oluv újra kezei közé veszi és újra hangolják?"
Bocs, de nem tudlak követni. Oluv szerintem ha minimális szinten nem folyik be neki egy kis "zsebpénz", akkor lehet örökre elengedi a márkát. Amin nem is csodálkoznék.
Egyébként se kell hangolgatni folyamatosan. Egyszer meg kell csinálni jól, aztán max. újabb fícsörökkel felruházni." ... a túltolt DSP miatt volt jó a hangja ... " – vesszek meg, de Oluv se kommunikál tisztán, egyértelműen. Vagy csak nekem nem tiszta ...
Itt ír a DSP-s problémáról, ill. arról, hogy a dynamic EQ-t le akarja tiltani az Earfün. De végül letiltotta, és csak a custom fw.-ben lesz? Nekem nem tiszta. Te érted?" ... csak 100 valós vevő." – amiből 2 innen van. Hát ez elég kaki.
"Az earfun itt rontja el ... "
Korábban már írtam, hogy az Earfun mit rontott el. Mindent!
Sokkal nagyobb csinnadrattát kellett volna csinálni. Nem kiadni egyes piacokon (ld. itthon) előbb, pláne félkész fw.-vel. Oluv-ot fel kellett volna engedniük a YT-s csatornájukra, és nem eldugni azt az egy szem videót, amiben szerepel (ő és a hangszóró)."Soundcore termékek is jobban rajtolnak ... "
Ők meg már túltolják a marketinget. Gyakorlatilag az adja el a hangszórót ...
Az fw.-vel ill. a hangzással ők is szoktak utólag babrálni. Jó példa erre a "tökéletes" X600, amit utólag össze-vissza hangoltak, de jobb nem lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- New World - az új Amazon MMORPG
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest