Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tibbike01 #17216 üzenetére
Most nincs időm keresgélni, de az egyik általad link-elt videó után is beajánlotta ezt a YT. A Tribit-et egyébként tök fölöslegese a Xtreme 3-al hasonlítani, mert nagyon nem egy liga.
... inkább a Boombox 2-vel, ahogy Alan is tette. Tere lenne a JBL-eknek? Háát, amelyik sztereó, annak talán. Nyilván a Blast se hibátlan, de hasonlítsuk össze az árakat (is)!Az, hogy kinek mi jön be, bizonyos szint felett preferencia, hallás, és zene kérdése is.
Tényleg, te min hallgattad meg ezeket a teszteket?Közben kettő UBoom X-es tesztet feltöltöttem: teszt1 (JBL, outdoor, ez a legkeményebb a hangszórók szempontjából), teszt2 (Blast, szintén outdoor)
Én nem akarlak - és nem is tudnálak - meggyőzni, de én nem látom azt az előnyt a JBL-ek esetén, ami megérné a felárat. Sok esetben pedig még szvsz. gyengébben is szólnak, mint pár olcsóbb hangszóró.
Szóval, ha az ár nem gond, a hangzás pedig neked bejön, akkor hajrá. Nem rosszak a JBL-ek, de nekem nem érnek annyit, ill. én nem csak EDM-et hallgatok ...
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest