Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tibbike01 #17216 üzenetére
Most nincs időm keresgélni, de az egyik általad link-elt videó után is beajánlotta ezt a YT. A Tribit-et egyébként tök fölöslegese a Xtreme 3-al hasonlítani, mert nagyon nem egy liga.
... inkább a Boombox 2-vel, ahogy Alan is tette. Tere lenne a JBL-eknek? Háát, amelyik sztereó, annak talán. Nyilván a Blast se hibátlan, de hasonlítsuk össze az árakat (is)!Az, hogy kinek mi jön be, bizonyos szint felett preferencia, hallás, és zene kérdése is.
Tényleg, te min hallgattad meg ezeket a teszteket?Közben kettő UBoom X-es tesztet feltöltöttem: teszt1 (JBL, outdoor, ez a legkeményebb a hangszórók szempontjából), teszt2 (Blast, szintén outdoor)
Én nem akarlak - és nem is tudnálak - meggyőzni, de én nem látom azt az előnyt a JBL-ek esetén, ami megérné a felárat. Sok esetben pedig még szvsz. gyengébben is szólnak, mint pár olcsóbb hangszóró.
Szóval, ha az ár nem gond, a hangzás pedig neked bejön, akkor hajrá. Nem rosszak a JBL-ek, de nekem nem érnek annyit, ill. én nem csak EDM-et hallgatok ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest