Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Zοltta
üzenetére
Nekem tetszik. Motion boom plustól mindenben (értsd anyag minőség és minőség értet is) előrelépés. Kivétel talán csak hogy a passzív radiátor kilóg működés közben a ház síkjából így oldaláról bele tud verni valamibe ha mellé kerül. De a szépségért meg kell szenvedni
persze a kinézet szubjektív, de ember nincs a földön tán akinek motion boom és plus tetszett
Hangosabb, mélyet magasabb hangerőig tudja mint mbp. Szerintem már előd is szépen szólt, azzal itt sincs, ebben kb ugyan azt tudja.
Nagyon mélyre nem mennek 50hz kb amíg le tud menni, emiatt lehet rá köpködni, nekem viszont fontosabb, hogy paraszt mód szóljon
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
persze a kinézet szubjektív, de ember nincs a földön tán akinek motion boom és plus tetszett