Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Zοltta #17146 üzenetére
Nekem tetszik. Motion boom plustól mindenben (értsd anyag minőség és minőség értet is) előrelépés. Kivétel talán csak hogy a passzív radiátor kilóg működés közben a ház síkjából így oldaláról bele tud verni valamibe ha mellé kerül. De a szépségért meg kell szenvedni
persze a kinézet szubjektív, de ember nincs a földön tán akinek motion boom és plus tetszett
Hangosabb, mélyet magasabb hangerőig tudja mint mbp. Szerintem már előd is szépen szólt, azzal itt sincs, ebben kb ugyan azt tudja.
Nagyon mélyre nem mennek 50hz kb amíg le tud menni, emiatt lehet rá köpködni, nekem viszont fontosabb, hogy paraszt mód szóljon
Új hozzászólás Aktív témák
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Cover Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest